Red Baron Garage

Alles over ons

Wie zijn we

Red Baron Garage is in 1990 opgericht. Sinds de oprichting heeft de passie voor MG's en Triumph's en andere klassieke oldtimers absoluut op nummer 1 gestaan.

``Ik ben geobsedeerd door auto's sinds...ik kon lopen``. Rolf Fransen is een echte petrolhead. Hij is begonnen als monteur bij Red Baron. Door zijn enorme passie en opgebouwde ervaring schopte hij het al snel tot hoofdmonteur. Maar de ambitie stopt daar niet. Door zijn aders stroomt benzine. De liefde voor oldtimers, en dan met name Britse oldtimers zit erg diep. Deze liefde heeft hem doen besluiten om Red Baron Garage in 2017 over te nemen. Onder zijn vakkundige leiding zijn oldtimers in goede handen.

image

27 Jaar Ervaring
in restauratie, revisie en onderhoud

Red Baron Garage heeft een goede reputatie in restauratie en raceklaar maken van iconische oldtimers. Red Baron Garage zorgt voor uw wagens alsof het eigen wagens zijn. Wij geven u en uw wagen de persoonlijke aandacht.

Onze sterke punten

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

(BIJNA) ALTIJD BESCHIKBAAR

Onze website is 24/7 open. Maar onze garage is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur open. En op zaterdag werken we op afspraak.

EERLIJKE PRIJZEN

Onze prijzen zijn eerlijk, en dat 100%. Sommige onderdelen zijn moeilijk leverbaar, maar zelfs dan krijgt iedereen onze meest correcte prijs.

ERVAREN MONTEURS

We hebben een team van ervaren monteurs. En enkel deze ervaren monteurs werken aan uw wagen.

TRANSPARANTIE

Red Baron Garage is open en eerlijk. Restauratie en revisie is soms onvoorspelbaar. Wij zorgen voor transparante communicatie en overleggen altijd met de klant.

Heeft u ook interesse in een klassieke wagen? Contacteer ons snel! Bel ons