SPA SUMMER CLASSIC 2017

Spa Summer Classic 2017

Red Baron Garage

De Spa Summer Classic is het perfecte circuit om te kijken, te luisteren en de geur op te snuiven van klassieke sportwagens. Het enorme enthousiasme van de pitcrew, de rijders en de fans is super om mee te maken. Midden in het circuit ligt de paddock en bezoekers, rijders en pitcrew zijn allemaal bij elkaar te vinden.

Red Baron Garage is natuurlijk aanwezig op dit fantastische event. Kom ons bezoeken in de gezamenlijke pitbox. Zie ons aan het werk, en maak eens een babbeltje met een van de beste oldtimer garages uit België!

De winnende TVR in zijn klasse, gebouwd en getuned door Red Baron Garage komt ook!

Wat een geweldig weekend!

Er zijn enkele mensen naar ons toegekomen die dachten dat Red Baron Garage er niet zou zijn. Verrassing dus! Red Baron is back in full force. We zullen meer en vaker op evenementen aanwezig zijn. We nemen dan ook onze eigen merchandise mee! Maar niet alleen merchandise, ook onze kennis en kunde.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Trouwens dit weekend is Rolf voor een klus onderweg naar Frankrijk. Super spannend! We zullen een nieuwe blog-post maken over dit avontuur. Dus hou ons in de gaten, en like ons op FaceBook.

Geniet van sfeer, eet en drink, en dompel je eens onder in de wereld van de klassieke sportwagens!

Entrance Fee? Nee, het is gratis!

Tot dan?